Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk og grønt og pasta med sauce, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 min røres rundt i grønten og pastaen.
Tjek at det fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: ISINGFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Grønt: Broccoli, bacon, rapsolie, salt og peber.
Nettovægt: ca: 250 g/ 500 g.
Pasta med bechamelsauce: PASTAPENNE, SMØR, HVEDEMEL, SØDMÆLK, muskatnød, salt og hvid peber
Nettovægt: ca: 500 g/ 1000 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 343 kJ / 82 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,0 g
Salt 0,19 g
Grønt
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 360 kJ / 86 kcal
Fedt 4,9 g
heraf mættede fedtsyrer 1,2 g
Kulhydrat 2,7 g
heraf sukkerarter 2,1 g
Kostfibre 2,8 g
Protein 6,5 g
Salt 1,21 g
Pasta med bechamellsauce
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 720 kJ / 172 kcal
Fedt 4,1 g
heraf mættede fedtsyrer 2,1 g
Kulhydrat 26,8 g
heraf sukkerarter 1,3 g
Kostfibre 1,6 g
Protein 5,8 g
Salt 0,19 g
Kommentarer og forslag til opskriften